Estetică fiziologică

Estetica fiziologică presupune îngrijirea pielii sănătoase pentru a preveni și întârzia apariția prematură a semnelor de îmbătrânire. Aceasta are un rol preventiv urmărind menținerea elasticității, a catifelării și a aspectului radiant al pielii.


„Pielea este oglinda în care se citeşte comportarea individului.”

Four Layer Facial

Primul tratament anti-îmbătrânire. Experimentați efectul tratamentului profesional strat peste strat, al algelor europene pure, proaspete, care reîntineresc, tonifică și conferă fermitate pielii în mod vizibil. Bucurați-vă de o mască cu alge pure, răcoroasă, plină de energie urmată de o mască termală, bogată în minerale, care permite o relaxare totală și conferă rezultate imediate. Tenul este mai curat, mai sănătos și arată mai tânăr. Recomandat pentru toate tipurile de ten.
„Cel mai bun tratament facial al secolului!“
Cosmopolitan, Marea Britanie

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Biolight Miracle Facial

Tratamentul cosmetic profesional Repêchage BIOLIGHT Miracle Facial cu exfoliant gliolic, Gylco-Sea Peel, se bazează pe o abordare multidimensională a luminozității tenului și uniformității culorii acestuia. Antioxidanții puternici, ingredientele botanice și algele unice lucrează împreună pentru a reda tenului strălucirea, radierea. Exfoliantul gliolic, Gylco-Sea Peel, redă luminozitatea tenului, pe care o credeai pierdută pentru totdeauna.
După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Biolight (demachiant, tonic, ser, crema de protecție de zi, cremă de noapte, mască).

270 lei, 90 minute (timp estimativ)

Vita Cura

Tenul devine mai tânăr instantaneu. Conceput special pentru a revigora tenul matur, pentru a-i conferi fermitate și lifting. Două masaje și o mască răcoroasă cu spirulină și alge cu pentapeptide despre care este dovedit clinic că sunt biomimetice, dau fermitate tenului și îl catifelează. Tenul este tratat apoi cu ser Vita Cura Opti Lift Serum pentru rezultate imediate și vizibile. Avantajele pe termen lung sunt că menține elasticitatea, îmbunătățește oxigenarea și accelerează refacerea celulelor.
După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Vita Cura (demachiant, tonic, îngrijire, ser).

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Hydra Medic

Tratamentul cosmetic împotriva acneei cu mască de dezincrustare. Curăță porii în profunzime, purifică și controlează pustulele existente în timp ce împiedică apariția formării unor noi pustule. Reduce producția de sebum, ce provine din glandele sebacee extrem de active, în timp ce menține echilibrul de hidratare a tenului. Acest tratament pur și liniștitor permite curățarea în profunzime a tenului, calmează și vindecă leziunile, lăsând tenul proaspăt și curat.
După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Hydra Medic (demachiant, hidratare, îngrijire, control, exfoliere, mască).

240 lei, 90 minute (timp estimativ)

Tratament european

Demachiază, tonifică și hidratează în profunzime. Amestecul specific de ceai verde și ceai alb protejează tenul de atacul dăunător al radicalilor liberi.

150 lei, 60 minute (timp estimativ)

Seaweed treatment mask

Tratament mască bogat în alge pentru toate tipurile de ten. Tratamentul cosmetic cu alge expres este soluția ideală pentru un ten curat și sănătos. Un masaj calmant cu C-serum, urmat de o mască răcoritoare și calmantă cu alge proaspete. Tenul va fi curățat, reîmprospătat, sănătos și vibrant.

180 lei, 90 minute (timp estimativ)

Opti-Firm

Tratament cosmetic profesional pentru zona ochilor. Un tratament cosmetic profesional bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniul îngrijirii tenului care conține ingrediente despre care este dovedit clinic că luptă împotriva semnelor de oboseală datorate lipsei de somn, vârstei și problemelor cauzate de mediu. Are la bază o combinație de extracte naturale din Gingo Biloba, Goto Kola, Alga Ulva Lactuca/Aosa (algă ce conține dipeptide și tetrapeptide vizate care conferă fermitate pielii) și enzime care stimulează secreția de Crisină, combinație care reduce ridurile, cearcănele și pungile de sub ochi.
După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Opti-Firm Skin Series.

100 lei, 45 minute (timp estimativ)

Hydra Dew Express Lift

Tratament cosmetic profesional cu efect BOTOX LIKE. Un tratament expres pentru hidratare și lifting, ce conține hexapeptida Argireline care oferă pielii un efect instant de lifting. Alga Codium Tomentosum hidratează în profunzime. Nufărul, Palmitoyl Proline și extractele de Răchițică calmează pielea și oferă o stare de bine. Acizii grași esențiali extrași din Floarea Soarelui, Susan și Migdale conlucrează pentru refacerea barierei de protecție a pielii, în timp ce Strugurii Ursului reduc aspectul de hiperpigmentare. Bogat în Beta Caroten, Vitamine B, Calciu, Magneziu și minerale, Hydra Dew Express Lift oferă rezultate vizibile într-un timp foarte scurt. *Recomandat pentru tenul normal spre uscat.

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Lamina Lift Mask

Masca Lamina cu efect de lifting facial, un produs inovator ce conține un amestec de Alge Marine certificate EcoCert, Apă de Flori de Portocal, Aloe Vera și alte extracte din plante vegetale. Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, Extractele din Algele Marine Laminaria Digitata favorizează menținerea nivelului de hidratare, reîmprospătează și oferă tenului un aspect radiant. Extractele organice de Aloe Vera calmează pielea. Ceaiurile de Rooibos, Ceaiul Verde, Extractele de Rădăcină de Lemn Dulce și Coada Șoricelului au împreună efecte de calmare a tegumentului precum și beneficii de purificare a porilor. Apa de Flori de Portocal oferă luminozitate și uniformizează culoarea pielii.

150 lei, 60 minute (timp estimativ)

Programează o ședintă

Suntem mereu la dispoziţia ta, programează-te online!
Vino să cucerim împreună frumusețea!