Estetică masculină

Principalele reguli ale îngrijirii feminine se aplică și în cazul bărbaților. Nevoia acestora de a-și păstra aspectul tânăr, dinamic și plăcut pentru cât mai mult timp a dus la regândirea atitudinii masculine față de tratamentele și produsele de îngrijire ale pielii. Astfel, se pot evita sau controla probleme precum ten obosit, cearcăne, ochi umflați, riduri, imperfecțiuni.Stilizare sprâncene

Stilizare sprâncene – 30 lei

30 lei, 20 minute (timp estimativ)

Hydra Dew Express Lift

Tratament cosmetic profesional cu efect BOTOX LIKE. Un tratament expres pentru hidratare și lifting, ce conține hexapeptida Argireline care oferă pielii un efect instant de lifting. Alga Codium Tomentosum hidratează în profunzime. Nufărul, Palmitoyl Proline și extractele de Răchițică calmează pielea și oferă o stare de bine. Acizii grași esențiali extrași din Floarea Soarelui, Susan și Migdale conlucrează pentru refacerea barierei de protecție a pielii, în timp ce Strugurii Ursului reduc aspectul de hiperpigmentare. Bogat în Beta Caroten, Vitamine B, Calciu, Magneziu și minerale, Hydra Dew Express Lift oferă rezultate vizibile într-un timp foarte scurt.

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Hydra Medic

Tratamentul cosmetic împotriva acneei cu mască de dezincrustare. Curăță porii în profunzime, purifică și controlează pustulele existente în timp ce împiedică apariția formării unor noi pustule. Reduce producția de sebum, ce provine din glandele sebacee extrem de active, în timp ce menține echilibrul de hidratare a tenului. Acest tratament pur și liniștitor permite curățarea în profunzime a tenului, calmează și vindecă leziunile, lăsând tenul proaspăt și curat. Rezultate dovedite.
După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Hydra Medic (demachiant, hidratare, îngrijire, control, exfoliere, mască).

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Vita Cura

Tenul devine mai tânăr instantaneu. Conceput special pentru a revigora tenul matur, pentru a-i conferi fermitate și lifting. Două masaje și o mască răcoroasă cu spirulină și alge cu pentapeptide despre care este dovedit clinic că sunt biomimetice, dau fermitate tenului și îl catifelează. Tenul este tratat apoi cu ser Vita Cura Opti Lift Serum pentru rezultate imediate și vizibile. Avantajele pe termen lung sunt că menține elasticitatea, îmbunătățește oxigenarea și accelerează refacerea celulelor.
După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Vita Cura (demachiant, tonic, îngrijire, ser).

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Four layer Facial

Primul tratament anti-îmbătrânire. Experimentați efectul tratamentului profesional strat peste strat, al algelor europene pure, proaspete, care reîntineresc, tonifică și conferă fermitate pielii în mod vizibil. Bucurați-vă de o mască cu alge pure, răcoroasă, plină de energie urmată de o mască termală, bogată în minerale, care permite o relaxare totală și conferă rezultate imediate. Tenul este mai curat, mai sănătos și arată mai tânăr. Recomandat pentru toate tipurile de ten.
„Cel mai bun tratament facial al secolului!“
Cosmopolitan, Marea Britanie

250 lei, 90 minute (timp estimativ)

Seaweed treatment mask

Tratament mască bogat în alge pentru toate tipurile de ten. Tratamentul cosmetic cu alge expres este soluția ideală pentru un ten curat și sănătos. Un masaj calmant cu C-serum, urmat de o mască răcoritoare și calmantă cu alge proaspete. Tenul va fi curățat, reîmprospătat, sănătos și vibrant.

180 lei, 60 minute (timp estimativ)

Opti Firm Eye Contour treatment

Pentru cearcăne sau ochi obosiți.
Avantaje: reduce iritarea și umflăturile, reduce cearcănele, rafinează liniile fine din jurul ochilor.

După tratament se recomandă îngrijirea specială a tenului acasă, cu produsele Opti-Firm Skin Series.

100 lei, 45 minute (timp estimativ)

Red Out Facial

Pentru ten hipersensibil și calmarea afecțiunilor pielii precum rozaceea. Având la bază cele mai noi cercetări în domeniul cosmeticii, tratamentul Hydra 4 Red-Out Facial cu Micro Silver a fost special creat pentru a ajuta la calmarea problemelor precum rozaceea- o afecțiune caracterizată prin inflamarea și iritarea cronică a pielii. Cercetările au demonstrat că rozaceea este cauzată de microbii care prosperă în bacteriile prezente la nivelul tegumentului. Micro Silver este un ingredient cu rol puternic antibacterian. Având în plus amestecul de Alge Marine bogate în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți, combinate cu ingrediente de natură medicală cu rol antibacterian, antiinflamator, acest tratament calmează afecțiunile tenului precum rozaceea și hipersensibilitatea. *Testat dermatologic

300 lei, 90 minute (timp estimativ)

Lamina Lift Mask

Masca Lamina cu efect de lifting facial, un produs inovator ce conține un amestec de Alge Marine certificate EcoCert, Apă de Flori de Portocal, Aloe Vera și alte extracte din plante vegetale. Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, Extractele din Algele Marine Laminaria Digitata favorizează menținerea nivelului de hidratare, reîmprospătează și oferă tenului un aspect radiant. Extractele organice de Aloe Vera calmează pielea. Ceaiurile de Rooibos, Ceaiul Verde, Extractele de Rădăcină de Lemn Dulce și Coada Șoricelului au împreună efecte de calmare a tegumentului precum și beneficii de purificare a porilor. Apa de Flori de Portocal oferă luminozitate și uniformizează culoarea pielii.

100 lei, 60 minute (timp estimativ)

Programează o ședintă

Suntem mereu la dispoziţia ta, programează-te online!
Vino să cucerim împreună frumusețea!