Servicii oferite

Mirese

Mireasă în curând? Fii cea mai frumoasă în cea mai importantă zi din viața ta! Află care este trend-ul anului pentru mirese!Bride Make-up

200 lei, 90 minute (timp estimativ)

Pachet Queen Bride: Hydra Dew Express Lift + Bride Make-up

Tratament cosmetic profesional cu efect BOTOX LIKE. Un tratament expres pentru hidratare și lifting, ce conține hexapeptida Argireline care oferă pielii un efect instant de lifting. Alga Codium Tomentosum hidratează în profunzime. Nufărul, Palmitoyl Proline și extractele de Răchițică calmează pielea și oferă o stare de bine. Acizii grași esențiali extrași din Floarea Soarelui, Susan și Migdale conlucrează pentru refacerea barierei de protecție a pielii, în timp ce Strugurii Ursului reduc aspectul de hiperpigmentare. Bogat în Beta Caroten, Vitamine B, Calciu, Magneziu și minerale, Hydra Dew Express Lift oferă rezultate vizibile într-un timp foarte scurt.

450 lei, 180 minute (timp estimativ)

Pachet Star Bride: Seaweed Treatment Mask + Bride Make-up

Tratament mască bogat în alge pentru toate tipurile de ten. Tratamentul cosmetic cu alge expres este soluția ideală pentru un ten curat și sănătos. Un masaj calmant cu C-serum, urmat de o mască răcoritoare și calmantă cu alge proaspete. Tenul va fi curățat, reîmprospătat, sănătos și vibrant.

350 lei, 180 minute (timp estimativ)

Programează o ședintă

Suntem mereu la dispoziţia ta, programează-te online!
Vino să cucerim împreună frumusețea!